• Nedsat pris

Selfie-selvudløserknap, MyPicture2Go

199,00 kr.
69,00 kr. Spar 65,33%
Inkl. moms
Reference: 39847603

Denne fjernbetjening til din telefon giver dig mulighed for at tage billeder på afstand, uden at have telefonen i hånden og uden at du behøver parrer din telefon med udstyrret gennem Bluetooth.

Antal
På lager

  • SSL certifikat på hele webshoppen SSL certifikat på hele webshoppen
  • Fri fragt på ordre over 399,- og hurtig levering. Vi sender varer hver dag. Fri fragt på ordre over 399,- og hurtig levering. Vi sender varer hver dag.
  • Prisgaranti på alle produkter, bedste pris eller differencen retur Prisgaranti på alle produkter, bedste pris eller differencen retur
  • Kompetent kundeservice på både mail og telefon Kompetent kundeservice på både mail og telefon

MyPicture2Go er en fjernbetjening til kameraet i din telefon.

Vil du gøre din mobiltelefon til det perfekte selfie-kamera, skal du købe denne selvudløserknap fra MyPicture2Go. Knappen kan også udløse billeder, hvis du benytter et stativ til mobilen.

Fjernbetjeningen fungere med ultralydsimpuls og via den app, som navigerer knappen, og giver dig mulighed for at tage billeder på lang afstand. Faktisk fungerer den på op til 8 meters afstand af telefonen. Det er altså meget nemmere end at fumle med timerfunktion.

MyPicture2Go er en genial og fleksibel opfindelse: Tryk på den store knap for at tage et billede, tryk på den lille knap for at skifte kamera fra bagsiden til frontsiden af kameraet.

39847603